(ВИДЕО) ЗЕВЗЕЦИТЕ ЈА ПРОВАЛИЈА ОПЕРАЦИЈАТА ,,ПУСТОШ” НА ДИМЕ СПАСОВ, КОЈ И ГИ ЗЕМА ДАЛЕЧИНСКИТЕ ОД КЛИМА НА МИН. ФРОСИНА РЕМЕНСКИ

0
2628