(ВИДЕО) ЗЕВЗЕЦИТЕ СЕ НАДМИНАА СЕБЕСИ, ЈА ДООТЕПАА МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕВСКА СО ПРИЧАЊЕ СРПСКИ : ВЕОМА ВРЛА ДОБРА ИНСТАЛАЦИЈЕ… СВАКО ОД НАС МОЖЕ ДА СЕ НАЏЕ У ТОМ ПРОЈЕКТА…

0
2108