(ВИДЕО) ЗЕВЗЕЦИТЕ ГО ЗАЛУПАА ХОРХЕТА, ОВОЈ ПАТ ФИКУСОТ И СЕ УЛИЗУВА НА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА – ЏОРЏ АЈВАНОВ : ПОЧИТУВАНА КРАЛИЦЕ, ДРАГА КОЛЕШКЕ… НА ФОТКА ТЕ БАЦУВАВ 10 МИНУТИ

0
598