(ВИДЕО) ЗДРУЖЕНИЕТО ,,ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА” ГИ ЗАЛУПА ГРУЕВЦИ, ЗВРЛЕВЦИ И КУРТОНИТЕ СО ФАНТАСТИЧНА ВИДЕО МОНТАЖА!!!

0
853