(ВИДЕО) ЗБУНЕТ ОЧАЕН ПОЛИТИЧКИ ЛЕШ! ОВОЈ Е ЗА ВО БАРДОВЦИ! ЗЛОСТОРНИК КОЈ ЈА ДРЖИ МАКЕДОНИЈА ВО ЗАЛОЖНИШТВО!!!

0
968

https://www.youtube.com/watch?v=SAJfT-Doqso