(ВИДЕО) ЗА ОВА СЕ ВЕОМА ВРЛО ВИНОВНИ КЛЕПТОМАНИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ И ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕВСКА МИЛЕВСКА : 360˚ И по 10 години, Тоше се уште почива во гроб на кој нема ниту плоча, ограден со пластика

0
3064

Десет години по трагичната смрт, Тоше Проески не доби достоинствено почивалиште. Со одлука на Собранието во 2008-та година, државата презеде обврска да изгради меморијален споменик кај гробното место во Крушево, но до ден денес ништо од тоа не е направено. Зошто – погледнете од истражувањето на 360 степени.