(ВИДЕО) ЗА МАЛКУ ИЗБЕГНАТ ИНЦИДЕНТ ВО ВИЛАТА БИЉАНА ВО ОХРИД: СТЕВО МУ ГО СПАСИ ЖИВОТОТ НА ПОМПЕО КОЈ ЗА МАЛЦЕ ЌЕ СЕ СТРКАЛАШЕ ВО ЕЗЕРОТО

0
4473

Помпео во вилата Биљана во Охрид за малку ќе се истркалаше во езерото, но Стево го спаси.