(ВИДЕО) За де не одат во Идризово почнаа да се прават ПАЦИЕНТИ за во Бардовци: Ѕинговица се прави дека е МУТАВА, Авировиќ: Не влегоа луѓе со качулки !

0
2216

Пратеничката од СПМ, Владанка Авировиќ, дел од коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ по повод четврточните настани во Собранието за Нова ТВ изјави: „Не влегоа луѓе со качулки, тоа беше само народ, кога ние бевме во салата“.

На интернет се појавија снимки од моментот кога во пленарната сала влегоа демонстранти, а на истата е и пратеничката Авировиќ.