(ВИДЕО) ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, АГИМ МУСА : Наместен сум и ќе си ја одбранам честа!

0
1236

Откако заменик министерот на ДУИ за здравство, Агим Муса беше снимен како зема мито денес пред новинарите ги избегна многуте прашања со што изјави дека е наместен и дека ќе си ја брани честа.