(ВИДЕО) ЗАЕДНИЧКИ ПРЕС НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ, МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ И ДИРЕКТОРОТ КИТАНОВ: Со 270 милиони евра годинава ќе се градат и реновираат 60 регионални и магистрални патишта во должина од 800 километри!!!

0
999
ЗАЕДНИЧКИ ПРЕС НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ, МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ И ДИРЕКТОРОТ КИТАНОВ: Со 270 милиони евра годинава ќе се градат и реновираат 60 регионални и магистрални патишта во должина од 800 километри!!!