(ВИДЕО) Заеднички прес на премиерите на Македонија и Словенија, словенечката делегација предводена од премиерот Церар во која имаше и многу бизнисмени беше пречекана со широко отворени раце како земја најблиска на Македонија од Балканот

0
1121
Заеднички прес на премиерите на Македонија и Словенија, словенечката делегација предводена од премиерот Церар во која имаше и многу бизнисмени беше пречекана со широко отворени раце како земја најблиска на Македонија од Балканот.