(ВИДЕО) ЗАЕВ ЈА ШОКИРА ЈАВНОСТА: Годинава ќе имаме старт на инвестиции од над три милијарди евра – Чебрен и Галиште се 800 милиона евра, новиот клинички центар е 500 милиона евра, во патишта и железници ќе се вложат 800 милиона евра, странски инвестиции во фабрики очекуваме околу 1 милијарда евра

0
668

Заев на трибината во Кавадарци : Годинава ќе имаме старт на инвестиции од над три милијарди евра – Чебрен и Галиште се 800 милиона евра, новиот клинички центар е 500 милиона евра, во патишта и железници ќе се вложат 800 милиона евра, странски инвестиции во фабрики очекуваме околу 1 милијарда евра