(ВИДЕО) ЗАЕВ ЈА КРЕНА БИТОЛА НА НОЗЕ, ГО БАКНА МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ: ОВА НАШЕ ПРЕКРАСНО ЗНАМЕ СЕ ВЕЕШЕ ВО ЛОНДОН ДО БРИТАНСКОТО И АМЕРИКАНСКОТО, СРЦЕТО ДА ТИ ЗАТРЕПЕРИ!!!

0
562

Ова наше убаво црвено-жолто, македонско знаме се вееше рамо до рамо со знамињата на другите 29 земји членки на НАТО!

Бидете горди, успеавме! На прав пат сме и од овој пат веќе не мрдаме.

Изјави Заев на трибината одржана во Битола и го бакна македонското знаме.