(ВИДЕО) ЗАЕВ: ЈАВНОСТА БАРАШЕ ДА МЕ ВИДИ НА МЕСТОТО НА ПОЖАРИТЕ И ЗАТОА ГО ПРЕКИНАВ ОДМОРОТ

0
216

– Јас не сум пожарникар но народот и јавноста бараа јас да бидам на местото на пожарите за да го охрабрам народот и мештаните и еве ме тука, го прекинав одморот, иако јас и така бев цело време инволвиран со координацијата преку телефон и компјутер но сега сум и физички тука на местото каде што е кризата.

Премиерот Заев во вестите на Сител.