(ВИДЕО) ЗАЕВ ЦЕЛ СААТ ГИ ЧИТАШЕ ИМИЊАТА НА БРОЈНИТЕ КОАЛИЦИОНИ ПАРТИИ, ГИ ОБЕДИНИ СИТЕ ЗАЕДНО ДА ГО ДОТОЛЧАТ ПАТОРОТ ОД ЛЕРИНСКО КРУШОРАДИ, ГРУЈЧЕ И ВМРО-ДПМНЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ, СПАРТАНЦИТЕ НА ЉУБЧО ОД ВМРО-НАРОДНА ГИ НЕМА, ГИ НЕМАЛО ВО ВЛАСТА НА СДСМ

0
1918