(ВИДЕО) ЗАЕВ: СРПСКИОТ НАРОД РЕШИ ДА МУ ПОМОГНЕ НА СВОЈОТ СОСЕД, НАРОДОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ТОА НИКОГАШ НЕМА ДА ИМ ГО ЗАБОРАВИМЕ, ВЕЧНО ЌЕ ИМ БИДЕМЕ БЛАГОДАРНИ

0
787

Изјава на премиерот Зоран Заев по повод пристигнувањето на вакцините против Ковид 19 на граничниот премин Табановце како донација од страна на Србија и српскиот претседател Александар Вучиќ.