(ВИДЕО) ЗАЕВ СО ПРЕКРАСЕН ГОВОР ВО СВЕТА СОФИЈА ПО ПОВОД 1000 ГОДИНИ МПЦ!

0
375

Заев одржа прекрасен говор при неговата посета во црквата Св.Софија по повод 1.000 години од МПЦ.