(ВИДЕО) ЗАЕВ СО МОЌЕН ГОВОР ПРЕД ПРАТЕНИЦИТЕ: Тешки времиња се пред нас, не чекаат предизвици од кои зависи иднината на генерации пред нас, ни треба целата парламентарна поддршка во овие моменти!

0
810

ЗАЕВ СО МОЌЕН ГОВОР ПРЕД ПРАТЕНИЦИТЕ: Тешки времиња се пред нас, не чекаат предизвици од кои зависи иднината на генерации пред нас, ни треба целата парламентарна поддршка во овие моменти!