(ВИДЕО) ЗАЕВ СЕ СРЕТНА СО МЕРКЕЛ И СО ПРЕМИЕРИТЕ НА ХОЛАНДИЈА, ШВЕДСКА, БЕЛГИЈА И ЕСТОНИЈА

0
834

Премиерот Заев на средбата со премиерот на Холандија Руте: Охрабрувањето на реформските процеси соодветни на стандардите на ЕУ, е од исклучително значење за Република Македонија, но и за ЕУ заради интеграцијата на регионот и стабилноста на Западен Балкан