(ВИДЕО) ЗАЕВ СЕ ПОЈАВИ СО ОЧИЛА ЗА ЧИТАЊЕ НА ТВ 24, ЗА КОРОНАТА ВЕЛИ: Си ја запознав жената и децата, трчајќи по политиката сме се одалечиле…уживав дома!

0
1268

Заев се појави со очила за читање, Мишко му вели што ќе ти се?!

– Па годинките почнаа и мене да ме удараат, за читање ми се…

Прашан за Короната и карантинот, Заев како што го дал господ отворен и без влакна на јазикот:

– Си ја запознав жената и децата, трчајќи по политиката овие 10 години сме се одалечиле… Сега ги запознав вистински особено децата, уживав дома овој месец…