(ВИДЕО) ЗАЕВ СЕ ПОШЕГУВА ВО СОБРАНИЕ : Планот Б е да успее планот А т.е. да постигнеме договор со Бугарија!

0
973

Заев во собрание : Планот Б е да успее планот А т.е. да постигнеме договор со Бугарија.