(ВИДЕО) Заев се вклучи во дебатата пред влада : Ќе изградиме силна меѓуетничка држава за сите!

0
1070

zaevpredvlada

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, се вклучи во дискусијата на тема „Граѓанското општество и мултикултурните дилеми – се случува ли нешто ново во Македонија?“ којашто денеска се одржа во Кампот на слободата.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=pwrUih_zji4[/youtube]