(ВИДЕО) ЗАЕВ РАСПАЛИ: МИЦКОВСКИ ПРОДАВА ПУФКИ, НИКАДЕ ГО НЕМАШЕ И НЕГО И ЦЕЛА ВМРО ДПМНЕ КОГА БЕА ТЕШКИТЕ МОМЕНТИ ЗА ДА ДОЈДЕМЕ ДО ОВОЈ МОМЕНТ ДА СМЕ ПРЕД ПРАГОТ НА НАТО!

0
1159

Заев распали по лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицковски : За време тешките моменти на државата Мицковски и ВМРО-ДПМНЕ ги немаше никаде.