(ВИДЕО) ЗАЕВ РАСКАЖА КАКО МУ СЕ ЈАВИЛ НА ОБАМА ЗА ДА МУ ЈА ПОЗАЈМИ ПРОГРАМАТА

0
1553

Премиерот Заев раскажа анегдота како му се јавил на екс претседателот на САД, Обама за да му ја позајми програмата.