(ВИДЕО) Заев разјасни многу работи за се што се случува во моментов во интервју за 24 Вести

0
1113

Многу убаво интервју на Заев на 24 Вести. Иако се гледа дека е истоштен и претепан од долгата политичка криза, сепак концентрирано, јасно, логично, течно објасни многу работи кои беа нејасни за јавноста за изборите, аболицијата, СЈО, пржинскиот договор итн итн.

Линк до емисијата ОВДЕ