(ВИДЕО) ЗАЕВ ПРИЗНА: Моето семејство поседува една од 30-те лиценци за одгледување на медицинска марихуана

0
1285

Заев : Моето семејство поседува една од 30-те лиценци за одгледување на медицинска марихуана.