(ВИДЕО) ЗАЕВ ПРЕД СУДОТ ОДГОВАРА ПРЕД ЕДЕН КУП НОВИНАРИ ЗА СЛУЧАЈОТ ,,ПОТКУП” : ПОВЕЌЕ ОД ЈАСНО Е ДЕКА СЕ РАБОТИ ЗА МОНСТРУОЗНА КОНСТРУКЦИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ

0
955

Заев на новинарски прашања : Предметот „Поткуп“ е смислен за да се спречи објавувањето на Вистината за Македонија тоа се докажува.