(ВИДЕО) ЗАЕВ ПРЕД ПРАТЕНИЦИТЕ: Градоначалникот на Ново Село ми е добар пријател, можев да го спасам, но не сакав да почнат моите сопартијци да забегуваат со криминал, мора да знаат дека ги чека затвор ако крадат!

0
1241

Заев : Градоначалникот на Ново Село ми е добар пријател, можев да го спасам, но не сакав да почнат моите сопартијци да забегуваат со криминал, мора да знаат дека ги чека затвор ако крадат!