(ВИДЕО) ЗАЕВ ПРЕДИЗВИКА ОВАЦИИ ЗА СПАСОВСКИ, ШЕЌЕРИНСКА И ДИМИТРОВ: ТИЕ СЕ МОТОРОТ, ПРЕДНАТА ВЛЕЧНА СИЛА НА ОВАА ВЛАДА!

0
1573

Премиерот Заев предизвика овации откако на изборниот конгрес на СДСМ ги спомна Спасовски, Шеќеринска и Димитров : Тие се моторот, предната влечна сила на оваа влада.