(ВИДЕО) ЗАЕВ ПОКАЖУВА НА ДЕЛО ЗОШТО БЕШЕ НАЈУСПЕШЕН ГРАДОНАЧАЛНИК 10 ГОДИНИ: ГАСОВОДОТ Е 85% ЗАВРШЕН, ДОНЕСЕН Е ПРЕД СИТЕ ГОЛЕМИ ГРАДОВИ!!!

0
434

Националната гасификација е еден од врвните приоритети на Владата и е од исклучителен интерес за сите граѓани.

Со гасификацијата на Северна Македонија ги намалуваме трошоците за енергија на семејствата и компаниите и ја намалуваме емисијата на штетни гасови.

#ГрадимеПоПлан