(ВИДЕО) ЗАЕВ ОТКРИ КАКО ЌЕ СЕ ШИРИ ВЛАДАТА: Први во влада ќе влезат Турска Демократска Партија, па двете групи на БЕСА па после сите други освен ВМРО-ДПМНЕ и Социјалистите на Sинго

0
1574
ЗАЕВ ОТКРИ КАКО ЌЕ СЕ ШИРИ ВЛАДАТА: Први во влада ќе влезат Турска Демократска Партија, па двете групи на БЕСА па после сите други освен ВМРО-ДПМНЕ и Социјалистите на Sинго.