(ВИДЕО) ЗАЕВ ОД ПРОБИШТИП: Уживам во оваа кампања затоа што со народот зборувам со отворена душа и му мислам добро!

0
609

ЗАЕВ ОД ПРОБИШТИП: Уживам во оваа кампања затоа што со народот зборувам со отворена душа и му мислам добро!