(ВИДЕО) ЗАЕВ ОД ЛЕТНАТА ПРЕМИЕРСКА РЕЗИДЕНЦИЈА ВО ОХРИД: Денеска сме особено горди, со законот за јазиците сите малцинства ќе добијат повеќе права и можности, Македонија е заедничка на сите!!!

0
1023

Летово премиерот ќе работи во својата премиерска резиденција во Охрид. Тој дење ќе работи, а навечер ќе одмора со семејството покрај прекрасното Охридско езеро.