(Видео) Заев одличен за 24 Анализа – Груевски прифати техничка влада доколку СДСМ му ги даде доказите!

0
726

Власта влезе во ново злодело. Само домашните служби можеле да прислушкуваат . За да можете да прислушкувате мора да сте приклучени на телекомуникациски ситеми. Оваа работа е од МВР. Објавување на криминалите на власта допрва следуваат. Ќе докажеме кој слушал. Сите важни луѓе, освен Груевски и Мијалков биле мета на прислушкување. Мета им биле и првите соработници. Власта дрско и безобразно влегувала во интимата на граѓаните. Само телефоните на Груевски и Мијалков не се прислушкувани. Но снимено е кога разговарал со Јанкуловска. Прислушкувани се и Миле Јанакиевски, Канческа-Милевска“, рече Заев.