(ВИДЕО) ЗАЕВ ОБЈАВИ ВИДЕО СПОТ СО КВАЛИТЕТ КОЈ ДОСЕГА НЕ Е ВИДЕН НА ОВИЕ ПРОСТОРИ!!!

0
4130

Погледнете го видео спотот и квалитетот кој е ретко виден на македонските простори објавен од премиерот Зоран Заев.