(ВИДЕО) ЗАЕВ НИКОГАШ НЕ СМЕ ГО ВИДЕЛЕ ТОЛКУ САМОУВЕРЕН: ТИ ИСТЕЧЕ ВРЕМЕТО ХРИСТИЈАН, СПРЕМАЈ СИ ГИ КУФЕРИТЕ, НЕ САМО ШТО НЕМА ДА БИДЕШ ПРЕМИЕР, НЕМА ДА БИДЕШ ВЕЌЕ НИ ЛИДЕР НА ВМРО!

0
1268

– Ти истече времето, ништо не покажавте како лидер на ВМРО ДПМНЕ, не само што нема да бидете премиер, нема да бидете веќе ниту лидер на ВМРО ДПМНЕ, пакувајте се!