(ВИДЕО) ЗАЕВ НА ПЛОШТАДОТ ВО ТЕТОВО ПРЕЧЕКАН ОД СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА КОИ СЕ НАТПРЕВАРУВААТ ВО СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ

0
637

Премиерот Заев од Тетово: Го враќаме спортот во училиштата