(ВИДЕО) ЗАЕВ НАПРАВИ ФЕШТА ПО ТРИБИНАТА ВО ОХРИД : СЕ КАЧИ НА СТОЛ ПРЕД МАСАТА И НАПРАВИ СЕЛФИ СО ФОКУС НА ПРИСУТНИТЕ

0
1546

Премиерот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денес од како заврши на трибината во Охрид, со цел да направи успешно селфи со подмладокот на СДСМ – Охрид, се качи на масата за да се слика со телефонот.

Извор : Охрид1