(ВИДЕО) ЗАЕВ НАПРАВИ ИСТОРИЈА: ОД БРИСЕЛ, НА АНГЛИСКИ ИСПРАТИ МОЛБА ДО ЕВРОПСКИТЕ ЛИДЕРИ – НЕМОЈ ДА ЈА ГАСИТЕ НАШАТА ЅВЕЗДА, БИДЕТЕ НАШИТЕ ХЕРОИ А НЕ НАШИТЕ КОЧНИЧАРИ!

0
933

Навистина се бори нашиот премиер лавовски во Брисел. Пресот му беше емотивен и полн со аргументи но и закани кон Брисел.

Премиерот ги предупреди ЕУ лидерите дека ќе предизвикаат вистински хаос во земјата ако не ни дадат датум после се што направивме како народ.

Навистина Заев се бори за својот политички живот, недавањето датум речиси сигурно ќе значи пад на владата и враќање на мафијата и националистите на власт и враќање на земјата пак во хаос, криза и неизвесност.

Останува Макрон да биде нашиот спасител или нашиот гробар!