(ВИДЕО) ЗАЕВ МУ СЕ ПОЖАЛИ НА ЖАРЕ: Речиси секој ден ми се јавуваат директори на големи фирми и ми велат абе дојде тој човекот кој си го пратил, завршивме работа, им велам абе луге каков човек?!?!

0
175

– Многу се злоупотребува моето име. Многу често ми се јавуваат директори на големи фирми и ми велат шефе дојде тој човекот кој си го праил, завршивме работа, им велам абе луѓе каков човек што зборите?! Многу често преваранти се преставуваат во мое име и бараат пари и услуги по фирмите, мала држава сме јас дознавам ама за жал откако ќе се случи штетата…

Зоран Заев во Еден На Еден на Канал 5.