(ВИДЕО) ЗАЕВ МУ ДАВАШЕ УПАТСТВА НА МАКРОН КАКО ДА ПОЗИРА ПРЕД ФОТОГРАФИТЕ

0
1090

Премиерот Заев на средба со францускиот претседател Емануел Макрон, му дава упатства како да позира пред фотографиите.