(ВИДЕО) ЗАЕВ: МОЈОТ СОРАБОТНИК СТАМЕНКОВСКИ ПОМИНА НИЗ ПЕКОЛ НА СВОЕТО РАБОТНО МЕСТО ВО СУДОТ ЗАТОА ШТО СЕ СЛИКАШЕ СО МЕНЕ ЗА ВРЕМЕ НА ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА

0
1288

Заев: Соработникот го запознав од улиците на шарената револуција