(ВИДЕО) Заев: Кога дојдов на местото градоначалник на Струмица, касата беше празна и општината беше во хаос, исто ќе биде сега и со Македонија, но ќе ја направам Македонија таква што нема да ја препознаете, ќе се гордеете со Македонија!

0
1243