(ВИДЕО) ЗАЕВ И СУГАРЕ СВЕЧЕНО ОТВОРИЈА БЕНЗИСКА НА ,,ЛУК ОИЛ” НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ СКОПЈЕ – КУМАНОВО

0
757

Премиерот на Република Северна Македонија, Зоран Заев се обрати на свеченото отворање на бензинската станица на „Лук Оил Македонија“ на регионалниот пат Скопје – Куманово.

Во прилог интегралното обраќање на премиерот.