(ВИДЕО) ЗАЕВ И МАКСИМ ГО ДИГНАА НА НОЗЕ ЦЕЛО КУМАНОВО : Македонија ќе му се оддолжи на Куманово за сето зло што му го направи ВМРО-ДПМНЕ само затоа што одбра да биде слободен град!!!

0
1704