(ВИДЕО) Заев и Жерновски во „Пелистер“

0
1516

Објективот на репортерот на А1он ги „улови” лидерот на СДСМ Зоран Заев и градоначалникот на општина Центар Андреј Жерновски.

Во очигледна пријателска атмосфера тие разговараа во познатиот „Пелистер”.

Повеќе ОВДЕ