(ВИДЕО) ЗАЕВ ИМ ЦРТАШЕ НА НОВИНАРИТЕ ЗА ДА РАЗБЕРАТ ЗА ИЗЕДЕНАТА БАКЛАВА И ПРАЗНАТА ТЕПСИЈА: Долгот на државата се стабилизира, еве ги бројките, еве како растел долгот еве како сега се стабилизира!

0
1675

По тој повод, во Медија центарот на Владата, премиерот Заев и министерката за финансии одржаа прес-конференција на која информираа за детали од предложениот Буџет за 2020 година.