(ВИДЕО) Заев: Имаме и план Б ако Иванов не ни го додели мандатот, за се има решение, но сакаме да му дадеме шанса да си ја исполни задачата според законот и уставот!

0
8877

– За се имаме решение, имаме план Б и за тоа ако Иванов не ни го даде мандатот, но сакаме да му дадеме шанса да си ја исполни задачата според уставот и законите.

Ова денеска го кажа лидерот на СДСМ, Зоран Заев како одговор на новинарско прашање.

Новинарските прашања почнуваат во 11-та минута од видеото…