(ВИДЕО) ЗАЕВ ЗА FRONTLINE.MK: Ми се јави Манчевски, вика претседателе што да правам со реформата во администрација, му реков терај до крај како да нема избори!

0
1318

Премиерот Заев во интервју за порталот Фронтлајн : Ми се јави Манчевски, вика, ама избори иделе? Нека идат избори. Манчевски ме прашуваше: Претседателе како продолжуваме? Да си ја тераш до крај агендата со реформите во јавната администрација.