(ВИДЕО) ЗАЕВ ЖЕСТОКО РАСПАЛИ ПО ПУТИНИСТИТЕ И РУБЉА ПАТРИОТИТЕ : Тие што ќе бојкотираат се кукавици, ако имате храброст излезете и победете не со гласање!

0
2963

Заев до рубља патриотите : Тие што ќе бојкотираат се кукавици, ако имате храброст излезете и победете не со гласање!